Over ons

Over The Dutch Windmill

Neem een kijkje...

0 +

Years Experience

0 +

Best Artists

0 +

Tattoo Artworks

0 %

Positive Reviews

WhatsApp Image 2023-11-14 at 11.35.53 (2)
WhatsApp Image 2023-11-14 at 11.35.51 (1)

Waarom the Dutch Windmill?

Lichaamskunst met perfectie

Kiezen voor een tattoo bij The Dutch Windmill, een gerenommeerde tattoostudio, is meer dan alleen een inkttekening op je huid laten zetten. Het is een eerbetoon aan tatoeagekunst, vakmanschap en de getalenteerde artiesten die hier werken. De studio biedt niet alleen meesterlijke tattoo’s maar ook een inspirerende omgeving waar jouw ideeën tot leven komen.

Professionele Tattoo Studio

Unieke Tattoo Ontwerpen

Betaalbare prijs

Boek nu en krijg speciale korting!

Onze waardes

Filled the Joy with Tattoos

01

Kwaliteit

Onze hoogste prioriteit is de kwaliteit van het vakmanschap. Elk ontwerp wordt met zorg en precisie uitgevoerd, gebruikmakend van hoogwaardige inkten en steriliteit om ervoor te zorgen dat elke tatoeage niet alleen een kunstwerk is, maar ook veilig en duurzaam.

02

Passie

Achter elke tatoeage schuilt een diepgewortelde passie voor het tatoeëren. Ons team van toegewijde artiesten heeft een liefde voor de kunst en een betrokkenheid bij het voldoen aan de unieke wensen van elke klant, waardoor elke tatoeage een persoonlijk stempel krijgt.

03

Creativiteit

Bij The Dutch Windmill omarmen we creativiteit in al zijn vormen. Of je nu een eigen idee hebt of hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van een uniek ontwerp, onze getalenteerde artiesten staan klaar om jouw visie tot leven te brengen met originaliteit en flair.

04

Design

Wij geloven in de kracht van aandacht voor detail. Onze ontwerpen worden zorgvuldig gemaakt, rekening houdend met de anatomie, stijl en persoonlijke smaak van elke klant. Of het nu gaat om minimalistische finesse of gedurfde uitdrukking, wij creëren tatoeages die jouw verhaal vertellen.

05

Ideeën

Bij The Dutch Windmill verwelkomen we jouw ideeën en inspiraties. Of je nu komt met een volledig uitgewerkt concept of slechts een ruw idee, ons team staat klaar om samen met jou te brainstormen en het perfecte ontwerp te vinden dat past bij jouw persoonlijkheid en stijl.

06

Prijzen

Transparantie is belangrijk voor ons. Op onze prijspagina vind je duidelijke informatie over tarieven en kosten. We streven ernaar eerlijke prijzen aan te bieden voor hoogwaardige tatoeages, met de garantie dat elke investering de moeite waard is.

FAQs

Veelgestelde vragen

De mate van pijn varieert van persoon tot persoon en hangt af van factoren zoals de locatie van de tatoeage en je eigen pijndrempel. Over het algemeen wordt het gevoel beschreven als een ongemakkelijke druk of prikkeling. Onze professionele tatoeëerders zorgen voor een comfortabele ervaring en gebruiken methoden om de pijn tot een minimum te beperken.

De tijd die nodig is om een tatoeage te zetten, hangt af van de grootte, complexiteit en de gebruikte technieken. Kleine tatoeages kunnen slechts enkele minuten duren, terwijl grotere ontwerpen meerdere uren in beslag kunnen nemen. Onze tatoeëerders kunnen je helpen bij het inschatten van de benodigde tijd voor jouw specifieke ontwerp.

De kosten van een tatoeage variëren op basis van de grootte, complexiteit en kleurkeuze van het ontwerp. Onze tattooshop hanteert eerlijke prijzen en biedt gratis consulten om je te helpen bij het begroten van je gewenste tatoeage. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

De genezingstijd varieert, maar gemiddeld duurt het 2 tot 4 weken. Tijdens deze periode is het belangrijk om de tatoeage schoon te houden en speciale nazorginstructies te volgen om een succesvolle genezing te bevorderen. Onze tatoeëerders geven gedetailleerde nazorginstructies voor elke klant.

Ja, het is meestal mogelijk om bestaande tatoeages bij te werken of uit te breiden met aanvullende ontwerpen. Onze tatoeëerders hebben ervaring in het werken met bestaande tatoeages en kunnen je helpen bij het plannen en uitvoeren van eventuele wijzigingen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken en een afspraak te maken.

Scroll naar boven