Galerij

Ons werk

Onze Galerij

Bekijk enkele van onze meest trotse creaties in onze galerij. Laat je inspireren door de verscheidenheid aan ontwerpen die we hebben gemaakt voor onze klanten.

tattoo next level skincare
NextLevelSkinCare
NextLevelSkinCare
Next Level Skincare
NextLevelSkinCare
NextLevelSkinCare
NextLevelSkinCare

FAQs

Veelgestelde vragen

De mate van pijn varieert van persoon tot persoon en hangt af van factoren zoals de locatie van de tatoeage en je eigen pijndrempel. Over het algemeen wordt het gevoel beschreven als een ongemakkelijke druk of prikkeling. Onze professionele tatoeëerders zorgen voor een comfortabele ervaring en gebruiken methoden om de pijn tot een minimum te beperken.

De tijd die nodig is om een tatoeage te zetten, hangt af van de grootte, complexiteit en de gebruikte technieken. Kleine tatoeages kunnen slechts enkele minuten duren, terwijl grotere ontwerpen meerdere uren in beslag kunnen nemen. Onze tatoeëerders kunnen je helpen bij het inschatten van de benodigde tijd voor jouw specifieke ontwerp.

De kosten van een tatoeage variëren op basis van de grootte, complexiteit en kleurkeuze van het ontwerp. Onze tattooshop hanteert eerlijke prijzen en biedt gratis consulten om je te helpen bij het begroten van je gewenste tatoeage. Neem contact met ons op voor een persoonlijke prijsopgave.

De genezingstijd varieert, maar gemiddeld duurt het 2 tot 4 weken. Tijdens deze periode is het belangrijk om de tatoeage schoon te houden en speciale nazorginstructies te volgen om een succesvolle genezing te bevorderen. Onze tatoeëerders geven gedetailleerde nazorginstructies voor elke klant.

Ja, het is meestal mogelijk om bestaande tatoeages bij te werken of uit te breiden met aanvullende ontwerpen. Onze tatoeëerders hebben ervaring in het werken met bestaande tatoeages en kunnen je helpen bij het plannen en uitvoeren van eventuele wijzigingen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken en een afspraak te maken.

Boek nu en krijg speciale korting!

Scroll naar boven